Αρχική

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας (E.B.E.), για την περίοδο από τον Οκτώβριο 2016 έως το Σεπτέμβριο 2019, σκοπεύει να αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλίες και προγραμματίζει να υλοποιήσει δράσεις σε επίκαιρα θέματα της Βοτανικής Επιστήμης, καθώς και σε ζητήματα διατήρησης και διαχείρισης του φυσικού μας περιβάλλοντος, σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες επιστημόνων. Πρόκειται για πρωτοβουλίες και δράσεις που θα στηρίζουν περαιτέρω την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της συλλογικότητας. Για την αποτελεσματικότερη υλοποίησή τους θα επιδιώκεται η μέγιστη δυνατή δημοσιοποίηση μέσα από το διαρκές κάλεσμα για ενεργοποίηση όλων των μελών και ιδιαίτερα των νέων επιστημόνων.

Ο προγραμματισμός των πρωτοβουλιών και δράσεων για τον 1ο χρόνο λειτουργίας του νέου Δ.Σ. της Ε.Β.Ε. (μπορείτε να κατεβάσετε τον άξονα προγραμματισμού εδώ) αποτελεί τον οδικό μας χάρτη με χρονικά ορόσημα και απολογισμό στο τέλος του έτους 2017. Κάθε χρονιά θα ακολουθείται το ίδιο πρότυπο. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε όλα τα μέλη και τους φίλους της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας.

Η Διοίκηση της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας περιμένει τις προτάσεις σας για όλα τα θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν (ή/και να ενδιαφέρουν άλλους) μέσω της διάχυσης της πληροφόρησης, για την καλύτερη εμφάνιση και ενημέρωση του δικτυακού τόπου της Ε.Β.Ε., για εκδόσεις και για την ανάληψη κάθε πρωτοβουλίας την οποία κρίνετε αναγκαία.

 

Πάτρα 10.10.2016

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Β.Ε.

Ο Πρόεδρος

 

Καθηγητής Παναγιώτης Διον. Δημόπουλος

Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Βιολογίας Φυτών

Πανεπιστήμιο Πατρών